Annonce


Annonce

Annonce

Valverde: Griezmann spiller bedst i angrebet

Champions League - 2. oktober 2019




Antoine Griezmann har spillet et par gode kampe og han har også formået at falde ud af kampene. Han er stadig i en tilvænningsperiode, hvor det handler om at lære og suge til sig, men Valverde giver ham bestemt ikke de letteste værktøjer at arbejde med, selvom han er en spiller fyldt med kvalitet.

I preseason spillede Griezmann på toppen, da Suárez ikke var i truppen. Straks som uruguayaneren stødte til truppen, har Griezmann spillet på de to fløje. Specielt i venstre side af angrebet er Griezmann blevet brugt hyppigt og det er tydeligvis ikke hans bedste position, selvom Valverde bruger statistikken som bevis.

- Statistisk set, så spiller Griezmann mere i venstre side eller som spidsangriber. Perez kan også spille ude i højre side, men jeg har set Griezmann spille i venstre side rigtig mange gange i hans karriere og jeg tror på, at han kan være god derude. Desuden er vores backs offensive til at støtte ham.

Direkte adspurgt om hvor Griezmann spiller bedst, svarede Valverde 'i angrebet. Oppe omkring feltet'. Selvom Griezmann kan spille helt oppe på toppen og lige bag spidsangriberen, så er han altså ofte blevet brugt i siderne - noget som mange fans ikke forstår meget af.

Om Griezmann starter på toppen eller ved siden af Suárez i aften mod Inter må tiden vise. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Valverde: Griezmann spiller bedst i angrebet

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder