Annonce


Annonce

Annonce

Griezmann: Jeg er på rette vej med Messi

Champions League - 2. oktober 2019




Antoine Griezmann er med i truppen til aftenens kamp hjemme mod Inter i Champions League og forud for det opgør dukkede han i går op til pressemøde. Her blev der blandt andet talt om hans eget situation i klubben efter ankomsten fra Atletico Madrid i sommers og hvordan forholdet til Messi går.

- Det er svært at falde 100 procent til efter bare to måneder. Jeg er næsten lige landet i en klub, som har en helt anden filosofi og jeg skal lære alt omkring mig. Jeg føler mig komfortabel på bolden, men jeg skal forbedre mine bevægelser uden bolden. Derudover skal jeg involvere mig mere i spillet, forklarede en ærlig Griezmann og fulgte op:

- Jeg har det godt og jeg er fyldt med selvtillid men jeg ved, at jeg mangler at bygge op for at leve op til mit bedste. Men jeg er på rette vej.

- Messi taler ikke meget, og det gør jeg heller ikke. Vi har drukket en mate sammen og vi er på rette vej. Han har været skadet, så det er naturligvis svært at lære hinanden at kende på banen. Men vi har begge den samme intention og jeg er her for at hjælpe holdet.

Griezmann forventes at være i startopstillingen mod Inter i aften. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Griezmann: Jeg er på rette vej med Messi

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder