Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Tata: Messi ikke blandt de bedste

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 2. oktober 2019


Tata: Messi ikke blandt de bedste

Argentinske Tata Martino fik en enkelt sæson på Camp Nou fra 2013 til 2014 uden at imponere. Her havde han Messi under sine vinger og selvom rigtig mange i fodboldens verden mener, at Messi var den bedste i sidste sæson, så mener Tata højst overraskende ikke, at argentineren er helt deroppe.

Til Televisa Univisión Deportes Network México fortæller Tata Martino således at Messi ikke har haft året til at kunne blive kåret som 'The Best' - en pris, som han vandt for en uges tid siden.

- Messi har ikke haft året til at blive nævnt blandt de bedste, fortalte han til det mexicanske medie hvilket har skabt stor undren i specielt Argentina.

Det vides ikke om der er intern splid mellem de to, men Tata Martino gjorde det meget klart, at han ikke mener, at Messi skulle være nomineret til prisen som The Best. Han løb dog med titlen foran Virgil van Dijk og Cristiano Ronaldo.

I dag er Messi meldt klar fra sin skade og er med i truppen, som tager imod Inter i aften. Den kamp blæses i gang klokken 21.00 og med Messis seneste skade ventes han at starte på bænken og komme ind i løbet af anden halvleg såfremt kampen tillader det.
Læs også
- Argentina kunne uden Messi: Vandt 6-1
- Præsident: Messi blev uretfærdigt behandlet
- Messi giver grønt lys til kontraktforlængelse
- Ter Stegen lukkede to ind mod Messi-løse Argentina
- Messi: Jeg troede, at Neymar tog til Real Madrid


Ugens mest læste

Seneste nyheder