Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Ansu Fati er snart tilbage igen

Nyheder - 4. oktober 2019Ansu Fati er snart tilbage igen

FC Barcelonas største fodboldtalent i disse dage hedder Ansu Fati. Den lynhurtige kantspiller kom ind mod Real Betis tidligere på sæsonen og viste glimt af sin enorme klasse og lige siden har han været en del af førsteholdet. Det er altså gået rigtig stærkt for den bare 16-årige Fati.

Inden opgøret mod Getafe i seneste spillerunde af La Liga blev han dog skadet, da han pludselig fik bøvl med knæet. Der blev ikke sat en deadline for et comeback, men allerede i går var han i stand til at træne med og det lysner derfor hurtigt op for ham.

Det tegner godt for Barca, som også så Lionel Messi gennemføre 90 minutter mod Inter mens Dembélé ligeledes kom tilbage fra sin skade og fik en håndfuld minutter skovlet sammen mod italienerne. Hvis alt går op i en højere enhed har Valverde altså alle sine angribere til rådighed for første gang i sæsonen søndag aften når Sevilla kigger forbi Camp Nou.

Barca træner igen i dag og i morgen mens truppen udtages lørdag aften. Et døgn senere er der kamp mod Sevilla.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 40%

Barcelona Spillertrøje Senyera 2019/20 Vapor

1049,- DKK

Spar 40%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Vapor Kvinde

1149,- DKK

799,- DKK

Spar 20%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Børn

529,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder