Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca afviser kontakt med træner Gallardo

Nyheder - 4. oktober 2019Barca afviser kontakt med træner Gallardo

Tidligere på dagen begyndte nyheder at florere om at River Plates succesfulde cheftræner Marcelo Gallardo var på vej til FC Barcelona, men det afviser klubben nu overfor avisen Sport, som fortæller, at de har været i kontakt med en kilde til klubben.

- FC Barcelona fortæller Sport, at de kategorisk kan afvise, at de har været i kontakt med River Plates træner om et skifte til Camp Nou, skriver mediet på sin hjemmeside.

Argentinske TNT bragte nyheden for nogle timer siden, hvor de rapporterede, at Gallardo var i førersædet til jobbet som FC Barcelonas kommende cheftræner. Historien fortæller, at der var tale om et skifte midt i sæsonen, men det har Barca altså afvist og klubbens talsmand fortalte da også i går, at de mener, at Valverde bringer god dynamik og balance til holdet.

Gallardo er River Plates mest succesfulde træner og har i årevis været rygtet til Europa. Nu bliver han nævnt i bås med FC Barcelona og selvom der angiveligt ikke er sandhed i historien, så er det helt klart noget, som glæder ham. Han har netop taget et stort skridt mod Copa Libertadores finalen sammen med sit hold, som slog Boca Juniors 2-0 i den første semifinale på Monumental.

Til trods for afvisningen kan det på sigt ikke afvises, at Valverde er i gang med sin sidste sæson. Hvis han ikke formår at lede klubben til succes i denne sæson, så hersker der ingen tvivl om, at ledelsen går på jagt efter en ny mand til jobbet.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 40%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Vapor Kvinde

1149,- DKK

799,- DKK

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Vapor Børn

879,- DKK

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Mini-Kit Børn

479,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder