Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Suárez sidder over i landsholdspausen

Landskampe - 4. oktober 2019Suárez sidder over i landsholdspausen

Når Uruguay spiller, så er Luis Suárez sikker på en plads i startopstillingen. Men sådan bliver det ikke til de kommende landskampe, det fortæller FC Barcelona. Klubben bekræfter, at Suárez blive hjemme i Barcelona for at fortsætte sit individuelle træningsprogram.

Det er ingen hemmelighed, at Luis Suárez ofte har lidt af overbelastning og småskader, som har holdt ham ude af kampe - og ude af form. Derfor har han igennem det seneste år set sig nødsaget til at melde fra til landskampe og det samme er tilfældet denne gang.

Lørdag den 12. oktober skal Uruguay krydse klinger med Peru og Peu er også modstanderen få dage senere. Til disse to kampe er Suárez ikke med. I stedet bliver han altså i Barcelona for at forbedre sin form og følge det træningsprogram, der er blevet lavet til ham i FC Barcelona.

Om forståelsen i Uruguay er total, vides ikke. Men FC Barcelona bekræfter i hvert fald at Suárez ikke drager afsted med Uruguay. Han spiller dog med på søndag når FC Barcelona tager imod Sevilla. Herefter får han to hele uger til at hvile sig og komme i bedre form.

Suárez spillede ikke godt mod Inter, men var alligevel på plads på det rigtige tidspunkt, da han scorede to gange. I løbet af kampen blev han mødt af masser af kritik - men som bekendt kan angribere altid lukke munden på folk ved at score mål. Og det må man sige, at Suárez fik gjort.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 30%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Vapor

1049,- DKK

729,- DKK

Spar 40%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Vapor Kvinde

1149,- DKK

799,- DKK

Spar 30%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Vapor

1049,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder