Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Rakitic' kone trækker overskrifter efter Inter-kamp

Nyheder - 4. oktober 2019Rakitic' kone trækker overskrifter efter Inter-kamp

Ivan Rakitic var i sommers til møde med cheftræner Ernesto Valverde hvor kroaten blev fortalt, at han gerne måtte finde sig en anden klub eller også er der udsigt til langt mindre spilletid. Rakitic valgte at blive for at kæmpe for sin plads, men han må nu indse, at han varmer bænken langt mere end han er ude på grønsværen.

Efter kampen mod Inter, hvor Arthur, Busquets og De Jong startede mens Arturo Vidal kom på banen og nærmest ændrede hele kampen, gik Cadena SERs journalist, Manu Carreño ud på Instagram med følgende opslag:

- Du kan ikke behandle en spiller meget værre.

Rakitic' kone valgte herefter at tage et billede af opslaget og skrive følgende:

- Og selv i den situation giver Rakitic ikke op. Han er et eksempel på udholdenhed, hårdt arbejde og professionalisme. Derfor elsker jeg dig. Du er fantastisk og ingen kan ændre dig.

Sandheden er, at Rakitic' statistik ikke er blevet bedre med årene og med indkøbet af Frenkie de Jong og opblomstringen af Arthur, ser det umådeligt svært ud for Ivan Rakitic. Desuden kom Vidal ind mod Inter med en energi, der sjældent er set, hvilket totalt ændrede kampens billede og dermed kan man trække den så langt og sige, at Rakitic i øjeblikket er femte valg til midtbanen.

Tager man et kig på det overordnede billede kan Rakitic endda se sig selv som sjette valg, da Sergi Roberto også har figueret på midtbanen i denne sæson.

Rakitic' kone trækker overskrifter efter Inte


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder