Annonce


Annonce

Annonce

Barca snupper legendarisk Real Madrid-rekord

Champions League - 4. oktober 2019




Det kan lyde helt forkert, men FC Barcelona er flyvende i Champions League. I hvert fald på hjemmebane. Med sejren over Inter har catalanerne nu spillet 33 kampe i træk på hjemmebane uden at tabe en eneste gang i turneringen. Dermed overgår de Real Madrid, som tidligere sad på rekorden.

Real Madrid formåede at spille sig igennem 32 hjemmebanekampe i Champions League fra 1975 til 1990 uden at tabe en eneste gang. Den bedrift er nu rykket ned på andenpladsen, da FC Barcelona rykkede op på 33 ubesejrede kampe i perioden 2013-2019.

Senest FC Barcelona tabte på hjemmebane i Champions League var til Bayern München. Her led man et smertefuldt 3-0-nederlag, men man har ikke set sig tilbage lige siden og har hentet intet mindre end 30 sejre og tre uafgjorte. Det er i alt blevet til 101 mål (3 mål pr. kamp) og bare 16 indkasserede mål.

Intet hold i Champions League kan prale af samme rekord og Barca sidder altså på toppen. Men kigger man på den europæiske turnering før den skiftede format, så gik Bayern München igennem 43 kampe uden nederlag på eget græs. Det var fra 1969-1991.

Det er den madrilenske avis AS, som bringer nyheden og de vælger selv at gnide mere salt i såret hos Real Madrid, da de nævner, at madrilenerne ikke har vundet på Bernabeu i Champions League i næsten ét år. Seneste sejr kom mod Viktoria Plzen - den 23. oktober 2018. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Barca snupper legendarisk Real Madrid-rekord

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder