Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Tidligere Dortmund-mand: Dembélé var væk i 3 dage

Nyheder - 4. oktober 2019Tidligere Dortmund-mand: Dembélé var væk i 3 dage

Ousmane Dembélé er i dag indstillet på at forbedre sin professionelle del af livet i håbet om at blive fast inventar på FC Barcelonas mandskab, men kigger man tilbage på hans tid som fodboldspiller har alt ikke været helt så let for ham. Den tidligere Dortmund-oversætter Massimo Mariotti fortæller, at Dembélé på et tidspunkt var væk i tre dage.

Dembélé forsvandt, da FC Barcelona viste interesse i 2017. Da catalanerne havde sendt Neymar til Paris Saint-Germain, gik man all in på at hente Ousmane Dembélé. I den forbindelse opstod der komplikationer mellem Dembélé og Dortmund og det fik Dembélé til at forsvinde fra jordens overflade. Det fortæller Mariotti.

- Alle kontaktede mig for at høre, hvor Dembélé var, men jeg vidste det heller ikke. Jeg forsøgte at kontakte både ham og hans fætter, men det var ikke muligt, fortæller Mariotti, der blandt andet fik til job at være en støttepude for Dembélé.

- Jeg kunne ikke komme i kontakt med dem i tre dage. Jeg troede, at han havde forladt Dortmund, og det fik jeg bekræftet, da jeg tog ud til hans hus. Han havde forladt Dortmund for at rejse til Frankrig med sin mor.

- Han var virkelig væk. Først dag jeg senere fik kontakt med ham fortalte jeg ham, at han skulle vende tilbage så man kunne tale om situationen og at det kræver, at man skal opføre sig professionelt. Men det var for sent.

- Han var aldrig alene. Hans fætter og bedste kammerat boede med ham mens hans mor ofte besøgte ham. Han var på daværende tidspunkt meget ung og havde brug for al den støtte, som han kunne få.

- Dembélé sagde altid til folk at 'Massimo tager sig af det'. Selv træner Thomas Tuchel fortalte mig 'Massimo, vi skal holde fast på ham. Han er så utrolig god. Tag hånd om ham.

Det endte dog med at Dembélé rykkede til FC Barcelona og også her havde han indledningsvis problemer hvilket fik klubbens fans til at stemple ham som færdig kort tid efter. I dag har han tydeligvis taget ved lære og det er kun skaderne, som i øjeblikket bremser hans kvaliteter på banen.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Børn

579,- DKK

Spar 31%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Baby-Kit Børn

449,- DKK

339,- DKK

Spar 30%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Vapor

1049,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder