Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Ousmane Dembélé misser El Clásico!

El Clasico: Af BarcelonaFC.dk - 7. oktober 2019Ousmane Dembélé misser El Clásico!

Som det ser ud lige nu, så misser Ousmane Dembélé El Clásico. Det sker efter det røde kort mod Sevilla, som han modtog i slutningen af kampen i forbindelse med at Roland Araujo fik et direkte rødt kort for at stoppe Javier Hernandez som sidste mand.

Dembélé dukkede op på siden af dommeren og viftede kortvarigt med armene og sagde 'du er dårlig, du er meget dårlig'. Dommeren trak herefter et direkte rødt kort op på af lommen. Dembélé havde et gult i forvejen og hvis dommeren havde takseret hændelsen til endnu et gult og dermed rødt, ville Dembélé kun have misset kampen mod Eibar.

Men med et direkte rødt kort betyder det at han også misser El Clásico og det er rigtig skidt for Barca, da Dembélé netop er ved at finde sin form og er blandt de spillere, der kan gøre en forskel med sin hurtighed og uforudsigelige driblinger.

Der er dog en reel chance for at han er med. Barca afventer dommerens kamprapport og vil herefter forsøge at strikke en appel sammen, da man ikke mener, at Dembélé skulle have haft direkte rødt.
Læs også
- Dembélé tager til behandling i Qatar
- 10 uger på sidelinjen: Disse kampe misser Dembélé
- Officielt: Dembélé ude til februar!
- Åbent brev til Dembele: Smid dine venner ud
- Fans begræder ny Dembélé-skade


Ugens mest læste

Seneste nyheder