Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Ter Stegen rundede 200 Barca-kampe

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 7. oktober 2019Ter Stegen rundede 200 Barca-kampe

Marc-André ter Stegen er i gang med sin sjette sæson i FC Barcelona. Det hele startede lidt sløvt, da han kun var andetvalg efter Claudio Bravo, men da chileneren rykkede videre, har Ter Stegen for alvor vist hvorfor han er blandt de absolut bedste keepere i verden.

Siden 2014 har Ter Stegen været en del af FC Barcelona og i går mod Seville kunne han juble over 200 kampe i Barca-trøjen. Han fejrede det med et par stærke redninger og et clean sheet, hvilket ellers har været sjældent for Barca i denne sæson på grund af en historisk dårlig start på en sæson.

Ter Stegen har vundet 13 trofæer i sin tid i Barca og er vellidt i omklædningsrummet og elsket af tilhængerne. Med sin milepæl kan han desuden juble over, at han nu er én af bare 10 keepere, som har rundet mindst 200 kampe for FC Barcelona, men taget hans alder og kvalitet i betragtning er der ikke tvivl om, at han kommer til at spille mange flere kampe.

Mod Borussia Dortmund tidligere på sæsonen reddede han et straffespark mens han mod Getafe assisterede Luis Suárez' mål.
Læs også
- Ter Stegen: Setien forsøger at ændre stilen
- Ter Stegen ventes klar til weekendens kamp
- Valverde: Ter Stegen har haft smerter længe
- Ter Stegen afviser knæoperation
- Arthur ude i 3 uger - Ter Stegen også skadet


Barcelona Hjemmebanetrøje 2018/19 L/Æ

679,- DKK

Spar 30%

Barcelona Spillertrøje Senyera 2019/20 Vapor

1049,- DKK

Spar 50%

Barcelona Målmandstrøje Europa 2019/20 Børn

599,- DKK

299,- DKKUgens mest læste

Seneste nyheder