Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Messi forsøgte at 'redde' Dembélé

La Liga: Af BarcelonaFC.dk - 8. oktober 2019Messi forsøgte at 'redde' Dembélé

Ousmane Dembélé spillede en rigtig fin kamp mod Sevilla i weekenden og viste dermed, at han er på vej tilbage fra sine to skader. Med et mål og til tider flotte spil, høstede han store roser, men kampen sluttede brat for franskmanden, som i forbindelse med Roland Araujos røde kort selv fik besked på at forlade banen.

Dembélé fik et direkte rødt kort for at sige 'du er meget dårlig' til dommeren. I forbindelse med de to røde kort stod Messi også foran dommer Mateu Lahoz og her forklarede argentineren, at Dembélé ikke snakker godt spansk og derfor har svært ved at ytre sig. Lahoz var dog - som altid - iskold.

Også Piqué forsøgte at forklare Lahoz, at Dembélé ikke snakker spansk på et højt plan, men der var intet at gøre og det er da også sjældent set, at en dommer vælger at trække et rødt kort tilbage bare fordi, at den ramte spillers holdkammerater kommer ham til undsætning.

Dembélé er tvivlsom til El Clásico, da et direkte rødt kort som minimum giver to karantænedage. Eibar og Real Madrid er de næste modstandere og derfor venter man nu på udfaldet fra det spanske fodboldforbund. Hvis Dembélé får to dage i skyggen, så er der overhovedet ingen tvivl om, at klubben vælger at appellere.
Læs også
- Dembélé tager til behandling i Qatar
- 10 uger på sidelinjen: Disse kampe misser Dembélé
- Officielt: Dembélé ude til februar!
- Åbent brev til Dembele: Smid dine venner ud
- Fans begræder ny Dembélé-skade


Ugens mest læste

Seneste nyheder