Annonce


Annonce

Annonce

Eto'o: Jeg elsker ikke Guardiola som person

Nyheder - 8. oktober 2019




Pep Guardiola er for mange den bedste træner i FC Barcelonas historie. Han var blandt andet på sidelinjen, da Samuel Eto'o bombede mål ind på samlebånd og bidrog til FC Barcelonas Treble-sæson. Men 10 år senere har angriberen ikke meget til overs for Guardiola.

Som bekendt opstod der gnidninger mellem de to parter. Eto'o mente ikke at Guardiola kunne forsvare sig selv, og bad derfor sine kaptajner om at tage samtaler med ham. Desuden forklarede Eto'o i et tidligere interview, at Guardiola ikke hilste på Eto'o i spillertunnellen, da Inter og Barca mødtes. Først da de var ude på banen, hvor der var kameraer, hilste Guardiola på sin tidligere angriber.

Nu sætter Eto'o ord på sine tidligere trænere.

- Jeg elsker Guardiola som træner, men ikke som person. Jeg lærte at spille fodbold under ham og der er ingen tvivl om, at han ser tingene bedre end alle andre.

- Han er den bedste, men selv den bedste kan tabe kampe.

- Mourinho satte mig på bænken i en måned og bad mig varme op i tillægstiden. Han forsøgte at gøre mig til 'sin egen spiller'. Jeg talte med ham på hans kontor hvor han fortalte, at han ville have mig tilbage på mit højeste niveau. Vi vandt alle titler og vi havde et hold fyldt med krigere.

- Men hvis jeg skal vælge én træner, så er det Luis Aragones. Han ændrede mit liv. Han kaldte mig engang ind på sit kontor og sagde 'Samuel, du har opnået alt, du kan her i Mallorca. Det er tid til at bevise dig selv et andet sted'. Han så tingene i et bredere perspektiv end jeg selv gjorde. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Eto'o: Jeg elsker ikke Guardiola som person

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder