Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Messi: Jeg troede, at Neymar tog til Real Madrid

Nyheder - 9. oktober 2019Messi: Jeg troede, at Neymar tog til Real Madrid

© Marca


Lionel Messi deltog i dag i et længere interview med Jordi Baste og Roger Saperas fra RAC1 og her kom argentineren ind på flere spændende emner som Neymar, Dembélé, Griezmann, Ronaldo og mere. Du kan læse det hele lige her.

Om at blive kaldt Gud
- Det gør mig ikke noget, at folk kalder mig 'Gud', men jeg bryder mig ikke om det. Jeg synes, at det er overdrevet for mine børn hører det og lærer det. De kopier alt, de hører.

Det hårdeste øjeblik
- Der er tidspunkter, hvor man føler sig træt og udmattet. Det skete specielt da der opstod problemer med SKAT. Det var svært for både mig og min familie.

Om problemerne med SKAT
- Jeg var den første til at blive undersøgt og det var en svær tid. De undersøger alle spillere. Det bedste var, at mine børn var små og derfor ikke kendte til omfanget af hele situationen.

Om at forlade Spanien pga. skatteproblemerne
- Jeg tænkte ikke på at forlade Barca på det tidspunkt, men jeg ville væk fra Spnien. Jeg følte, at min tid i landet var opbrugt på grund af måden situationen blev håndteret på.

- Det var et hårdt slag på det personlige niveau, og det gik udover mine følelser for klubben.

Om at stoppe i Barca
- Hvis klubben vil have mig, så bliver jeg med glæde. Min plan har altid være at stoppe karrieren i Barca og det har ikke ændret sig.

Om Griezmann
- Det er aldrig let at komme til Barca og spille på en helt anden måde. Erfaring er én ting, men en anden ting er Barcas filosofi. Griezmann er vant til at spille på en anden måde; men vi bør ikke tvivle på ham. Han er en intelligent spiller og han falder snart helt til.

Om Messis afvisning af Griezmann
- Det er løgn. Alle gode spillere er velkommen her i klubben for det forbedrer vores chancer for at nå vores mål. Griezmann er blandt de bedste og jeg har aldrig haft et problem med ham.

Om Neymar
- På det sportslige niveau er han blandt de bedste og han ville have forbedret vores chancer for at nå vores mål. Jeg tror, at Neymar er ked af at have forladt Barca og at han efter et stykke tid selv indså, at han havde begået en fejl og truffet en dårlig beslutning.

- Jeg troede, at han ville skifte til Real Madrid, hvis han ikke kom til Barca. Jeg tænkte, at han ville væk fra PSG uanset hvad, og at Real Madrid ville gøre alt for at hente ham.

5 måneder uden kontakt til Bartomeu
- Jeg har intet probem med præsidenten. Vi har talt meget lidt, men vi har ikke haft lejligheden til at føre en samtale endnu.

Om Dembélé
- Måske udtrykte jeg mig dårligt (til dommer Lahoz mod Sevilla). Det var helt sikkert svært for Dembélé - han taler ikke sproget flydende.

Om sit bedste øjeblik
- Jeg tror, at min bedste tid som spiller var under Pep Guardiola. Mit mål mod Manchester United i Champions League-finalen i Rom var mit bedste mål.

- Det, som jeg husker bedst, er semifinalen mod Real Madrid, hvor vi vandt 2-0. Jeg ved ikke om det var min bedste kamp, men jeg husker den tydeligt.

Om Cristiano Ronaldo
- Jeg havde gerne set Ronaldo fortsætte i Spanien. Han gav meget til rivaliseringen mellem Barca og Real Madrid.

Spansk eller katalansk
- Jeg har aldrig rigtig snakket katalansk. Det har været spansk siden første dag også med katalanske folk.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder