Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Ter Stegen lukkede to ind mod Messi-løse Argentina

Landskampe: Af BarcelonaFC.dk - 10. oktober 2019Ter Stegen lukkede to ind mod Messi-løse Argentina

Marc-André ter Stegen fik i aftes chancen for at spille for det tyske landshold, da de tog imod Argentina på Signal Iduna Park, hvor Dortmund til dagligt har hjemme. Netop på den bane snuppede han i sidste måned et straffespark, da Barca mødte Dortmund.

Tyskland kom bedst fra start, da Serge Gnabry allerede efter et kvarter scorede og blev den hurtigste spiller nogensinde til at score 10 mål for det tyske landshold. Kai Havertz øgede bare få minutter senere og så lignede det en walkover for Tyskland - men argentinerne var ikke færdige.

I anden halvleg tog Argentina skeen i den anden hånd og scorede ved Lucas Alario mens også Lucas Ocampos kom på tavlen således det blev 2-2. Lionel Messi har karantæne på landsholdet hvorfor han ikke var med. I stedet lød den argentinske offensiv med Lautaro Martinez, Dybala, Pereyra og Correa.

Lionel Messi forventes at spille landskampe når denne omgang er overstået. Til den tid vil han have afsonet sin karantæne, som han fik i forbindelse med nogle udtalelser efter Copa America i sommers.
Læs også
- Ter Stegen: Setien forsøger at ændre stilen
- Ter Stegen ventes klar til weekendens kamp
- Valverde: Ter Stegen har haft smerter længe
- Ter Stegen afviser knæoperation
- Arthur ude i 3 uger - Ter Stegen også skadet


Spar 50%

Barcelona Målmandstrøje 2018/19 Sort

679,- DKK

339,- DKK

Spar 20%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Kvinde

729,- DKK

579,- DKK

Barcelona Målmandstrøje Europa 2019/20

699,- DKKUgens mest læste

Seneste nyheder