Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Piqué: Der var en mulighed for Neymar i Real Madrid

Transfermarked - 11. oktober 2019Piqué: Der var en mulighed for Neymar i Real Madrid

Det er ikke længere nogen hemmelighed, at FC Barcelona gjorde alt, hvad de kunne, for at få fingrene i Neymar da sommerens transfervindue stod åbent. Catalanerne fik besked om, at Neymar ønskede at vende tilbage og straks indledte man missionen, som dog fejlede på grund af økonomiske omstændigheder.

Paris Saint-Germain krævede ekstremt meget for brasilianeren og selvom Barca forsøgte at inkludere spillere i handlen, så lykkedes det dem aldrig at overtale PSG til et salg selvom Neymar havde gjort det klart, at hans ønske var at rykke tilbag til FC Barcelona.

I går kommenterede Piqué kort på situationen, da Real Madrid var inde i billedet omkring Neymar. Selvom der ikke var forhandlinger, så fortæller Piqué, at der var mulighed for at Neymar ville rykke til PSG. Messi erkendte også at han troede, at Neymar ville tage til Real Madrid hvis ikke returen til Barca gik i hus.

- Vi var ikke bange for det, men der var helt klart en mulighed for at han ville skifte til Real Madrid. Vi snakkede om det, fortæller Piqué, da han blev spurgt ind til Neymars mulige skifte til madrilenerne.

Som bekendt afviste Neymar at rykke til Real Madrid da handlen med Barca ikke gik igennem og brasilianeren blev i stedet i PSG, hvilket overraskede mange, da han trods alt havde brændt et par broer på sin vej.

Om Neymar kommer til FC Barcelona til januar eller til sommer er ikke til at vide.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 40%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Vapor Kvinde

1149,- DKK

689,- DKK

Spar 30%

Barcelona Målmandstrøje 2019/20

699,- DKK

489,- DKK

Spar 50%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Vapor Børn

879,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder