Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Todibo: Dembélé passer på sig selv

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 11. oktober 2019Todibo: Dembélé passer på sig selv

Ousmane Dembélé er op til flere gange blevet sat i forbindelse med sin uprofessionelle side, men spørger man forsvarsspillere Jean-Clair Todibo, så er Dembélé yderst professionel og passer på sig selv i forhold til sine spisevaner og den vigtige søvn.

Det er før blevet rapporteret, at Dembélé ofte er kommet for sent til træning fordi, at han sammen med nogle kammerater har siddet oppe i nattetimerne for at spille FIFA. Desuden blev hans mange skader også sat i forbindelse med hans spisevaner hvorfor han måtte hyre en kok.

- Dembélé er en seriøs type. Han passer på sig selv, holder øje med hvad han spiser og efter træning løfte han gerne vægte, fortæller Todibo, der i samme interview bekræftede, at Juventus gik efter ham i sommers.

- Det er sandt, at Juventus ville have mig, men jeg valgte Barca. Der er gode forsvarsspillere her og derfor skal jeg udnytte de chancer, som jeg får.

I søndags spillede han sin første kamp denne sæson, da det blev til 73 minutter før han måtte udgå på grund af træthed. Siden kom debutanten Roland Araujo ind, men han fik rødt kort i slutminutterne.
Læs også
- Video: Se Dembélés vilde solomål til træning
- Nu skal Dembélé steppe up
- Dembélé-appel afvist: Stadig i karantæne
- Vidal om Dembélé: Han skal tænke fodbold
- Dembélé kan alligevel spille mod Real Madrid


Ugens mest læste

Seneste nyheder