Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Todibo: Dembélé passer på sig selv

Nyheder - 11. oktober 2019Todibo: Dembélé passer på sig selv

Ousmane Dembélé er op til flere gange blevet sat i forbindelse med sin uprofessionelle side, men spørger man forsvarsspillere Jean-Clair Todibo, så er Dembélé yderst professionel og passer på sig selv i forhold til sine spisevaner og den vigtige søvn.

Det er før blevet rapporteret, at Dembélé ofte er kommet for sent til træning fordi, at han sammen med nogle kammerater har siddet oppe i nattetimerne for at spille FIFA. Desuden blev hans mange skader også sat i forbindelse med hans spisevaner hvorfor han måtte hyre en kok.

- Dembélé er en seriøs type. Han passer på sig selv, holder øje med hvad han spiser og efter træning løfte han gerne vægte, fortæller Todibo, der i samme interview bekræftede, at Juventus gik efter ham i sommers.

- Det er sandt, at Juventus ville have mig, men jeg valgte Barca. Der er gode forsvarsspillere her og derfor skal jeg udnytte de chancer, som jeg får.

I søndags spillede han sin første kamp denne sæson, da det blev til 73 minutter før han måtte udgå på grund af træthed. Siden kom debutanten Roland Araujo ind, men han fik rødt kort i slutminutterne.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 20%

Barcelona Spillertrøje Senyera 2019/20 Børn

529,- DKK

419,- DKK

Spar 20%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Børn

529,- DKK

Spar 30%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Kvinde

729,- DKK

509,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder