Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Messi giver grønt lys til kontraktforlængelse

Nyheder - 11. oktober 2019Messi giver grønt lys til kontraktforlængelse

Lionel Messi er klar til at forhandle en kontraktforlængelse. Ifølge spanske medier har argentineren givet det grønne lys til at parterne kan indlede forhandlingerne, så der kan komme underskrift på endnu flere år af magisk støv på Camp Nou.

Der var ellers rapporter om, at Messi havde set sig sur på ledelsen fordi de ikke formåede at hente Neymar til klubben. Men det ligner endnu en forskruet historie, da Messi siden da to gange har forklaret, at hans plan er at spille sin karriere færdig i FC Barcelona.

Præsident Bartomeu har ligeledes forklaret, at der en klausul i Messis kontrakt som betyder, at argentineren kan forlade klubben gratis når han ønsker det. Hans nuværende kontrakt løber frem til sommeren 2021.

- Messi har en kontrakt, som vi underskrev for to år siden. Den løber i fire år og inden den sidste sæson kan han forlade Barcelona, sætte støvlerne på hylden eller spille i den klub, han ønsker det. Det er en hyldest som Xavi og Iniesta også fik, forklarede Bartomeu i den forbindelse sidste måned.

Messi fortalte i et interview for to dage siden, at hvis klubben ønsker, at han bliver, så gør han gerne det. Der opstår næppe problemer i forbindelse med forhandlingerne, som Messis far varetager. Hvornår det bliver vides ikke, men Messi er i hvert fald klar til at forlænge sin kontrakt med FC Barcelona.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder