Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Præsident: Messi blev uretfærdigt behandlet

Nyheder: Af Sajad Koftan - 11. oktober 2019Præsident: Messi blev uretfærdigt behandlet

La Ligas præsident, Javier Tebas, er ikke imponeret af fremgangsmetoden som Skattestyrelsen i Spanien brugte overfor Lionel Messi, hvor troldmanden jo ikke fik en fair behandling i sagen i den nu lukkede skattesag, hævder mediet Marca som har talt med præsidenten.

Messi erkendte i onsdagens interview at tiden i Spanien sagtens kunne have have fået en brat afslutning grundet den verserende skattesag i 2013 - noget som Javier Tebas også kommenterede på.

- Vi frygtede ikke at Messi ville forlade Spanien, for vi havde ingen ide om hvilke tanker han gik med, sagde præsidenten til Marca.

- Men efter onsdagens interview, hvor jeg blev bekendt med Messis følelser omkring hele situationen i 2013, kan jeg kun ånde lettet op over at han valgte at blive i Spanien, fortsatte Tebas.

- Jeg vil gerne takke Messi for at fortsætte i ligaen på trods af den meget hårde periode han og hans familie gik igennem. Hvis han nogensinde oplever noget tilsvarende, skal han ikke være i tvivl om vores støtte. Vi vil altid støtte Lionel Messi.

Javier Tebas er derudover helt enig i Messis frustrationer om at være blevet uretfærdigt behandlet, da sagen eskalerede i Spanien.

- Jeg tror ikke det var ondskab, men det var en uretfærdig behandling af Messi som person.

- Det er tydeligt for os alle at Messi var i god tro. Han skrev jo ikke under på kontrakterne da han jo ikke havde læst dem igennem, forklarede La Liga-præsidenten som samtidig refererede til anklagen om at Messi var velvidende om kontrakternes og de økonomiske vilkår til punkt og prikke, inden Barcas anfører skrev under på aftalerne.

- Jeg læser jo heller ikke samtlige kontrakter igennem, sluttede Tebas af.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder