Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

To vigtige kampe inden El Clásico

El Clasico - 12. oktober 2019




Om to uger skal verdens største fodboldkamp spilles på Camp Nou når Real Madrid gæster FC Barcelona i La Liga. Men inden da skal FC Barcelona ud i to yderst vigtige kampe: Først gælder det udekampe i Baskerlandet mod Eibar i La Liga før turen går til Tjekkiet, hvor Slavia Prag venter.

FC Barcelona kom ovenpå mod Getafe med sæsonens første udesejr, og derfor er lidt af presset forsvundet forud for kampen mod Eibar. Her tæller kun en sejr, hvis man ønsker at kravle forbi Real Madrid i tabellen når El Clásico afvikles. Der er lige nu to point mellem de to giganter og givet, at de begge vinder deres næste ligakamp, så er det altså en direkte duel om førstepladsen når El Clásico spilles.

Efter kampen mod Eibar drager FC Barcelona til Prag for at spille Champions League. Her skal man bygge på sejren over Inter, hvor spillet egentlig var godt nok, men hvor skarpheden ikke just var hvor den plejer at være. Mod Prag handler det om at hente en sejr således man kan bibeholde topplaceringen i gruppen og forbedre selvtilliden inden El Clásico.

I La Liga har FC Barcelona scoret 20 mål i otte kampe mens Real Madrid har scoret 16 mål. Barca har lukket 10 mål ind mens Real Madrid har lukket 8 mål ind. FC Barcelona har allerede tabt to gange i ligaen mens Real Madrid fortsat er ubesejret - så en Barca-sejr i El Clásico kan altså være med til at kickstarte sæsonen for alvor. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


To vigtige kampe inden El Clásico

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder