Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Fransk undren over Griezmanns position

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 12. oktober 2019Fransk undren over Griezmanns position

Antoine Greizmann er en intelligent spiller. Det har man hørt fra flere topspillere og det kan man da også selv se, når franskmanden løber rundt på fodboldbanen. Men i FC Barcelona har han ikke de samme redskaber til at folde sig ud på grund af den position, Valverde har givet ham.

Primært spiller Griezmann i venstre side af angrebet og herfra får han ikke skabt lige så meget som når han spiller på toppen eller lige bag en spidsangriber. Hans gode aflevering, skud på mål og dybdeløb kommer til kort når han spiller på kanten og det undrer man sig over i Frankrig, hvor det enorme medie 'France Football' stiller spørgsmålstegn ved Valverdes disposition af franskmanden.

- Når Griezmann er hjertet på holdet, er han en helt anden spiller end når man smider ham ud i siden som Barcelona gør. At kæmpe som en wing-spiller ligner ikke det klogeste valg, skriver mediet efter gårsdagens franske landskamp, hvor Griezmann spillede på sin vante position:

- Når han spiller sin egen position er han mere rolig. Når han spiller for Barca er han ikke komfortabel og det er tydeligt. Han er isoleret ude i siden og har svært ved at deltage i spillet, skriver mediet yderligere.

Griezmann spillede i venstre side af Real Sociedads angreb da han spillede i Baskerlandet, men da han rykkede til Atletico Madrid blev han primært brugt i en fri rolle midt i angrebet. Her kom han ofte til skudmuligheder, han kunne sende bolden i dybden og selv løbe i dybden. Det har han svært ved i Barcelona og spørgsmålet er om Valverde arbejder på en anden løsning, eller om han tror på, at Griezmanns position i venstre side bærer frugt i løbet af sæsonen.

Det hele hænger naturligvis sammen med, at Luis Suárez er holdets absolutte spidsangriber mens Messi tager udgangspunkt bag Suárez. Det sender Griezmann ud i siden og derfor får han ikke altid mulighed for at vise sine kvaliteter.
Læs også
- Griezmann: Jeg fejlede med min aflevering
- Kan Griezmann gøre arbejdet færdigt?
- Medie: Griezmann ønsker Neymar-transfer
- Basketball: Griezmann ærgrer sig over træningstiden
- Valverde om Griezmann, Dembélé og De Jong


Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Vapor

1049,- DKK

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Baby-Kit Børn

449,- DKK

Spar 29%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 F. DE JONG 21

679,- DKK

479,- DKKUgens mest læste

Seneste nyheder