Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Derfor blomstrer Arthur i denne sæson

Nyheder - 12. oktober 2019Derfor blomstrer Arthur i denne sæson

Arthur fik lov til at spille med i 27 ligakampe i sidste sæson, men identisk for samtlige kampe fik han aldrig lov til at spille en eneste kamp færdig. Det hænger sammen med, at han simpelthen mistede pusten undervejs i kampene og måtte lade sig skifte ud.

Arthur er en fremagende fodboldspiller, men tempoet i La Liga - og specielt i FC Barcelona - er langt højere end i brasiliansk fodbold, hvor han spillede for Gremio. Derfor har han haft svært ved at følge med i tempoet gennem en hel kamp. Der var stor virak omkring Valverdes evige udskiftninger af Arthur, men der var altså en klar grund til det.

Netop derfor tog Arthur skeen i den anden hånd og hyrede før denne sæson en personlig træner, som kan hjælpe ham med at forbedre sin form. Det høster han frugten af i øjeblikket, hvor han allerede har spillet fire hele kampe til ende. Det er et kæmpe skridt i den rigtige retning og beviser, at det gavner at investere, hvor man halter.

Udover, at han nu kan følge med i kampene til slut, har han også forbedret sin fysiske form og det har altså været en kombination af hårdt arbejde - også når træningen er slut. For her har Arthur trænet alene i håbet om at kunne forbedre sine kvaliteter.

Indtil videre i denne sæson har Arthur scoret to mål og lagt op til to. I sidste sæson scorede han slet ingen mål, så også på den konto har den lille brasilianer forbedret sig. Desuden deltog han ikke i de to ligakampe, som Barca tabte tidligere på sæsonen.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder