Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Puyol: Man skal respektere Piqué

Nyheder - 12. oktober 2019Puyol: Man skal respektere Piqué

Er der én fodboldspiller, som siger, hvad han tænker, så er det Gerard Piqué. Den høje forsvarsspiller er ikke bange for at sige sin mening, og det har ofte haft sine konsekvenser. Senest der var uro omkring forsvarsspilleren var efter Barcas udesejr mod Getafe.

Her fortalte Piqué, at han udmærket er klar over, hvem der fodrer medierne med historier om Barca-spillerne. Her var der en klar hentydning til FC Barcelonas ledelse. Piqué mener, at ledelsen selv fodrer historier om spillerne til medierne. Barca-legenden Puyol erkender, at man bør respektere Piqué for sin ærlighed, men at han nok selv havde opført sig mere som Messi.

- Man skal respektere Piqué for at være ærlig og sige, hvad han tænker. Han er direkte i alt, hvad han foretager sig. Vi kender ham alle. Men jeg ville nok have opført mig mere som Messi, forklarede Puyol i forhold til at Messi gerne pakker tingene mere ind når han taler med medierne for ikke at skabe uro på de indre linjer i klubben.

Puyol blev tilbudt rollen som sportsdirektør i FC Barcelona, men valgte at afvise tilbuddet. Mange mener, at det er fordi, at han ikke ønsker at arbejde for den nuværende ledelse, men selv fortæller han, at der er andre grunde til det.

- Jeg er inde i et afgørende øjeblik, hvor jeg udvikler projekter, som har jeg stor tillid til. Lige nu handler det om DNC (Danone Nations Cup) og et online fodboldprogram designet til forældre, som ønsker at bruge tiden sammen med deres børn, som spiller fodbold, forklarede Puyol ved et pressemøde i forbindelse med DNC.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder