Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Brasilien og Arthur skuffede endnu engang

Landskampe - 13. oktober 2019Brasilien og Arthur skuffede endnu engang

I torsdags var Brasilien og Arthur i aktion mod Senegal og måtte skuffende gå fra banen i Singapore med 1-1. I dag var brasilianerne så igen på banen da de mødte Nigeria, og igen måtte Brasilien forlade banen med en noget flad fornemmelse.

Arthur startede igen inde og kunne allerede efter 12 minutters spil se Neymar forlade banen med en skade hvorfor han blev erstattet af Philippe Coutinho. Efter en halv time bragte Joe Aribo så Nigeria i front og så var der stor modstand til Brasilien, som ikke har ramt de normale højder på det seneste.

I anden halvleg blev der så bragt balance i regnskabet, da Real Madrids Casemiro udlignede til slutresultatet 1-1. Selvom Brasilien igen havde store navne som Alves, Thiago Silva, Arthur, Jesus, og Firmino med, så kunne de altså ikke knække Nigeria, som endda var ved at snuppe sejren til sidst i opgøret.

Med to landskampen på bagen kan Arthur nu endelig vende hjem til Barcelona efter en lang tur på 10.000 kilometer. Han blev i dag udskiftet efter 80 minutter for at give plads til Fabinho.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder