Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Argentina kunne uden Messi: Vandt 6-1

Landskampe - 13. oktober 2019Argentina kunne uden Messi: Vandt 6-1

Når Lionel Messi ikke spiller mangler der typisk chancer og mål. Argentineren er kendt for sine fremragende afleveringer, som giver assists, og sine mange mål. Og det har været et stort problem når Barca spiller - men så sandelig også når Argentina spiller.

Men søndag kunne Argentina alligevel uden Lionel Messi, da de mødte Ecuador i en venskabskamp. Her vandt Argentina hele 6-1 og det var således også den sidste kamp uden Messi, da han til næste landskamp har afsonet den karantæne, som han modtog efter Copa America i sommers. Næste gang Argentina spiller, så er Lionel Messi med. Det har landstræner Scaloni bekræftet.

Allerede efter en halv time af dagens kamp var Argentina oppe med 3-0 på mål af Lucas Alario, Jhon Espinoza og Leandro Daniel Paredes. Kort inde i anden halvleg lugtede Ecuador et comeback, da Angel Mena kom på tavlen til 3-1, men argentinerne fortsatte ufortrødent og sluttede kampen af med yderligere tre scoringer af German Pezzella, Nicolas Dominguez og Lucas Ocampos.

Dermed fik Argentina altså 2-2 mod Tyskland og 6-1 mod Ecuador i de sidste to kampe uden Lionel Messi og det må siges at tegne godt for argentinerne, at der kommer ro på de indre linjer, at resultaterne begynder at flaske sig og at man efterhånden har en base af arbejde ud fra.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder