Annonce


Annonce

Annonce

Real Madrid-legende roser Barca-komet

Nyheder: Af Sajad Koftan - 14. oktober 2019




Real Madrids legende og nuværende Castilla-træner, Raul Gonzales Blanco, er imponeret over FC Barcelonas super-talent, Ansu Fati, som jo blev den yngste målscorer for catalanerne i La Liga i over 40 år.

Den 16-årige super-komet blev for nyligt udtaget til det spanske U21 landshold - en nyhed som Real Madrids populære legende, Raul, også kommenterede på da han blev interviewet af mediet SPORT om netop Ansu Fati.

- Nogle gange så dukker der talenter op ud af ingenting, som indeholder noget helt specielt som Ansu Fati. Dem skal man have tålmodighed med for de bliver en nydelse at se på, sagde Raul.

- Det er sundt for fodbolden at de unge talenter kommer frem i lyset. Man kan aldrig vide hvordan de klarer sig fremadrettet, men Ansu Fati virker meget moden og kompetent allerede i en ung alder.

Raul vendte dog hurtigt gloserne tilbage til Real Madrid-lejren og anføreren Sergio Ramos, som nu er blevet rekordholder i spansk landsholds-sammenhæng.

- Men samtidig vil jeg gerne lykkeønske Sergio Ramos da han jo er et symbol på både landsholdet og for Real Madrid.

- Jeg håber at Ramos fortsætter i flere år endnu da han er en sand legende og en publikums-magnet, sagde den tidligere Real-topscorer, Raul, om Real Madrid forsvarsstjerne som nu har rekorden for fleste landskampe for det spanske landshold. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Real Madrid-legende roser Barca-komet

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder