Annonce


Annonce

Annonce

Jordi Alba håber på spilletid i weekenden

Skader - 14. oktober 2019




Jordi Alba gik i stykker i Champions League-kampen mod Dortmund sidste måned og har siden misset fem kampe. I hans fravær har Nelson Semedo, Sergi Roberto og Junior Firpo vikarieret, men nu ser det endelig lyst ud for den spanske venstreback.

Som bekendt er Jordi Alba ikke længere skadet, da han fik det grønne lys forrige uge. Han er dermed klar til kamp igen og han håber på, at han i weekenden bliver udtaget til kampen mod Eibar.

For FC Barcelona er det vigtigt at få Jordi Alba tilbage, da hans forståelse for holdkammeraternes spil fra sin position i venstre side af banen er unik. Den forståelse har Junior Firpo endnu ikke og hverken Roberto eller Semedo har samme kvalitet på den position - af naturlige årsager.

Derfor er der glæde at spore hos trænerstaben, som glæder sig til at få Jordi Alba tilbage to uger inden El Clásico. Håbet er, at Alba kan spille med mod Eibar og Slavia Prag og så være klar til verdens største fodboldkamp om under to uger. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Jordi Alba håber på spilletid i weekenden

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder