Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Barca har fundet Suárez' afløser

Transfermarked - 14. oktober 2019Medie: Barca har fundet Suárez' afløser

Selvom Luis Suárez ud af det bå kan dukke op og score et regulært klassemål, så er det ingen hemmelighed, at hans form ikke er hvor den har været. I takt med at han bliver ældre, råber tilhængerne efter en afløser og det kan ske allerede til sommer.

FC Barcelona har ifølge Sport fulgt PSV's 20-årige Donyell Malen, som er topscorer i Æresdivisionen. Her har man set rigtige gode ting fra den unge angriber og han nævnes som en mulighed allerede til sommer. Til sommer ønsker ledelsen at hente en spiller ind, som kan bruge et år på at lære og derefter tage over for Suárez.

I sommers havde man udset sig Luka Jovic, men han overbeviste ikke for alvor og endte med at skrive under i Real Madrid, hvor han i øjeblikket har det meget svært. Denne gang håbr man dog på, at Donyell Malen er den rette mand og mens alt tyder på det i øjeblikket, kan meget nå at ske inden næste år.

Det bliver dog næppe let at hente Donyell Malen til klubben. Det er nemlig primært Premier League-klubberne, som har et godt øje til ham. Han har tidligere repræsenteret Arsenal og har derfor allerede et forhold til The Gunners. Manchester City, Chelsea og Manchester United nævnes i flæng i interessen for den unge angriber, som næppe skal kigge langt efter en ny klub hvis han vælger at skifte til sommer.

Han har i denne sæson scoret 10 mål i ni ligakampe og til trods for hans enore opblomstring i denne sæson, så har Barca fulgt ham i halvandet år i håbet på, at han ville udvikle sig til den spiller, klubben ser til at afløse Luis Suárez.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder