Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Griezmann lagde op i fransk remis

EM Kvalifikation - 15. oktober 2019Griezmann lagde op i fransk remis

Frankrig havde i aftes besøg af Tyrkiet i EM kvalifikationen og her var der tale om en direkte duel om førstepladsen. Frankrig var klare favoritter, men de fik ikke spillet til at flyde for alvor og havde svært ved at åbne tyrkerne, som spillede en god første halvleg.

Tyrkerne blev presset i bund igennem hele første halvleg og kom sjældent over midten. Det betød, at Frankrig sad på bolden og de fik da også skabt et par chancer, som de måske nok burde have scoret på. Antoine Griezmann og Clement Lenglet startede begge inde, men det var angriberen, som var mest i fokus på grund af Frankrigs offensive spil.

Griezmann fik et par løse chancer i første halvleg til at score, en Frankrig måtte gå til pause med 0-0. I anden halvleg var Tyrkiet fuldstændig forvandlet og de indledte med flere stæke angreb. Oppe på toppen havde Frankrig Ben Yedder med og han spillede en rigtig dårlig kamp. Med 20 minutter igen blev han da også erstattet af Olivier Giroud, og så skete der noget.

Fem minutter senere sendte Griezmann således et hjørnespark ind i feltet og her pandede Giroud bolden i kassen til 1-0 og så eksploderede stadion ellers i jubelrus. Men det varede kort, da Hakan Calhanoglu fem minutter senere sendte et milimeter præcist frispark ind i feltet til Kaan Ayhan, som fra en spids vinkel headede bolden i mål til 1-1.

Slutresultatet blev 1-1 og således er det status quo i toppen af gruppen. De to nationer har hver 19 point mens Island på tredjepladsen har 15 point.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder