Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca vil forlænge med Semedo og Ter Stegen

Nyheder - 15. oktober 2019Barca vil forlænge med Semedo og Ter Stegen

Nelson Semedo og Marc-André ter Stegen har begge prøvet at spille mindst én sæson som reserve. I dag er de fast mand på holdkortet når Ernesto Valverde skal stille op i stærkeste opstilling og med deres seneste form følger der natuligvis goder.

Således bringer spanske aviser nyheden om, at FC Barcelona er klar til at forlænge kontrakten med begge spillere, som i dag løber rundt på en kontrakt gældende frem til sommeren 2022. Klubben ser dem begge som værende af stor betydning for fremtiden og derfor ønsker man at holde på dem ved at forlænge deres kontrat.

FC Barcelona er i gang med en genopbygningsfase efter at flere profiler i løbet af de seneste år har afsluttet deres tid i klubben. Ter Stegen er utvivlsomt fast målmand i mange år og desuden har man unge spillee som De Jong, Lenglet, Arthur og Dembélé. Nu vil man også holde fast på Semedo og Ter Stegen ligesom Ansu Fati er godt i gang med sit enorme gennembrud. Barca ser positivt på fremtiden blev de unge spillere som fundamentet.

Nelson Semedo viste i sommers, at han er klar til at kæmpe for klubben, da han afviste at rykke til Atletico Madrid, som i stedet hentede Trippier i Tottenham. Semedo har siden i sommers ventet på at Barca ville røre på sig og tilbyde ham en forbedret aftale, og det ser nu ud til at ske.

Både Messi og Barca har givet grønt lys til at indlede forhandlingen om en kontraktforlængelse til argentineren og udover den aftale, så er aftalerne med Ter Stegen og Semedo øverst på listen over spillere, som klubben ønsker at forlænge med.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 20%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Børn

579,- DKK

Spar 20%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20

679,- DKK

Spar 20%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20

679,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder