Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Cucurella om Aleña: Hold hovedet koldt

Nyheder - 15. oktober 2019Cucurella om Aleña: Hold hovedet koldt

Carles Aleña havde muligheden for at skifte i sommers men valgte at blive i klubben for at bryde igennem muren og få endnu mere spilletid. Det startede godt, men herefter gik det kun én vej: Ned.

Aleña startede nemlig på midten mod Athletic Bilbao i sæsonens første ligakamp, men her blev han flået ud i pausen og har ikke spillet lige siden. Han blev end ikke udtaget i adskillige kampe, og nu sender hans kammerat Marc Cucurella en besked til ham.

- Han er altid min værelseskammerat og jeg savner ham meget, så jo, det er en skam, at vi ikke spiller sammen, men han skal holde hovedet koldt og have tålmodighed. Nogle gange får man ikke chance, selvom man fortjener det, men han arbejder hårdt og han er en fremragende spiller. Han skal nok komme til at udnytte sit potentiale.

- Der er altid ny udfordringer i fodbolden selvom det er sandt, at han ikke har fået chancen - og end ikke været i truppen siden kampen mod Bilbao. Jeg har talt med ham og givet ham min støtte. Han er stærk og chancen skal nok komme.

Aleña nævnes igen som en mulig afgang allerede til vinter såfremt hans situation ikke forbedres.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder