Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Helt ny spilletrøje tages i brug mod Atletico Madrid

La Liga: Af BarcelonaFC.dk - 15. oktober 2019Helt ny spilletrøje tages i brug mod Atletico Madrid

FC Barcelona har ikke præsenteret denne sæsons fjerdetrøje, men det kan meget vel ske snart. Klubben pønser nemlig på at præsentere en trøje med det catalanske flag som tegn på, at man står bag catalanernes kamp i jagten på frihed.

Ifølge adskillige spanske medier har klubben således allerede indgået en aftale med Nike, som har designet fjerdetrøjen som kan ses på billedet herover. Den gule trøje med de røde striber symboliser 'La Senyera' og vil blive taget i brug når Barca spiller kampe i Madrid, hvor centralmagten har placering.

Første gang forventes at blive den 30. november eller 1. december, hvor man gæster det nye, imponerende Wanda Metropolitano, hvor Atletico Madrid spiller sine hjemmekampe. Også når klubben skal til Bernabeu vil man tage trøje i brug. Det betyder helt sikkert, at hjemmeholdene i de to kampe må tage andre trøjer på - og det vil helt sikkert skabe problemer.

Barca møder Leganés i Madrid inde opøret mod Atletico, men der er ingen meldinger om, at Barca vil tage den nye fjerdetrøje i brug i dén kamp. Desuden har man allerede spillet ude mod Getafe, som også har til i Madrid, så den kamp har ingen relevans på dét punkt.
Læs også
- Zaragoza snakker med Barca om Riqui Puig
- Barca afviser Premier League-bud på Rakitic
- Willian bekræfter: Barca bød på mig
- Træner: Rakitic smutter fra Barca om 2 måneder
- Avis: Barca lurer på Erling Braut Håland


Ugens mest læste

Seneste nyheder