Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Ansu Fati debuterede for Spaniens U21

Landskampe: Af BarcelonaFC.dk - 15. oktober 2019Ansu Fati debuterede for Spaniens U21

Ansu Fatis opblomstring i FC Barcelona har ført ham til ekstreme højder på kort tid. Efter en fremragende debut mod Real Betis fulgte han op med flere gode præstationer og et mål mod Osasuna og her til aften debuterede han så for Spaniens U21-landshold, da han kom ind med 11 minutter igen i opgøret mod Montenegro.

Spanien var allerede i front med 2-0, som også blev kampens resultat, men Ansu Fati var oplagt og kæmpede for at komme på tavlen i sin debut. På bare 11 minutter viste han sine klare kvaliteter, da han blandt andet blev snydt for et klokkeklart straffespark efter at have sat sin mand totalt af.

Kort efter trak han sig fri fra sin modstander i et tætpakket felt før han forsøgte sig mod kassen, men keeperen klarede forsøget. Den lille angriber var som en hvirvelvind og fik sig en spillemæssigt rigtig god debut på det spanske U21-landshold.

Med sejren har Spanien maximum point efter tre kampe i EM-kvalifikationen. Næste gang, Spanien er i ilden igen, er den 14. november hjemme mod Nordmakedonien før de møder Israel på udebane.
Læs også
- Truppen mod Alavés: Ingen Ansu Fati
- Oversigt: Ansu Fatis imponerende rekorder
- Ansu Fati - den yngste målscorer i Champions League
- Arthur og Ansu Fati har pådraget sig skader
- Officielt: FC Barcelona forlænger med Ansu Fati


Spar 20%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Kvinde

729,- DKK

579,- DKK

Spar 20%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2018/19 Børn

529,- DKK

419,- DKK

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Baby-Kit Børn

449,- DKKUgens mest læste

Seneste nyheder