Annonce


Annonce

Annonce

600 kilometers bustur til kamp: Skidt nyt for Barca

La Liga - 16. oktober 2019




FC Barcelona måtte i 2010 tage bussen fra Barcelona til Milano, da de i Champions League skulle møde Inter. Det skulle de fordi, at flere lufthavne rundt om i Europa var blevet lukket ned som følge af den aktive vulkan i Island. Derfor tog Barca bussen til Milano og fik altså ikke den bedste optakt til kampen, som da også blev tabt med 3-1.

Den tur tog omkring 11 timer. Og i weekenden kan FC Barcelona igen være nødsaget til at tage bussen til kamp, da El Prat lufthavn er hærget af mennesker, der kæmper for den catalanske frihed. Netop af den grund kunne Rakitic ikke køre hjem fra lufthavnen - han måtte i stedet gå.

Barca møder Eibar på udebane og den tur tager 6-8 timer at køre, så igen må Barca måske indstille sig på knap så gode forhold i optakten til en kamp, som bør kunne blive vundet under alle omstændigheder. Men en bustur på adskillige timer fremfor en times tid i fly gør en stor forskel.

Hvordan planlægningen ender med at blive finder man ud af meget snart, da kampen allerede afvikles lørdag klokken 13.00. Uanset om det bliver med fly eller bus, så tager man afsted allerede fredag for at være frisk og udhvilet lørdag formiddag.

Togruterne er heller ikke muligt at benytte sig af og derfor er bussen altså alternativet til flyvemaskinen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


600 kilometers bustur til kamp: Skidt nyt for Barca

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder