Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

La Liga vil rykke El Clásico!

El Clasico - 16. oktober 2019La Liga vil rykke El Clásico!

Netop som El Clásico skal afvikles, er der opstået kaos i Catalonien som følge af fængslingen af ni catalanske ledere, som kæmpede for Cataloniens løsrivelse af Spanien. Konsekvensen heraf har skabt kaos i de catalaske gader og kan nu få stor betydning for El Clásico om 10 dage.

Om 10 dage står Real Madrid klar på Camp Nou til opgøret mod FC Barcelona i verdens største fodboldkamp, men det kommer måske ikke til at ske. Således melder madrilenske AS, at La Liga har anmodet de to klubber om at få rykket kampen til Bernabeu. Altså at kampen afvikles på Real Madrids hjemmebane fremfor Barcas hjemmebane.

Det vil samtidig betyde, at det omvendte opgør i 2020 afvikles på Camp Nou fremfor Bernabeu. Det er disse ting, som man bøvler med i disse dage, da Catalonien stort set er lagt ned. Det var også derfor at Ivan Rakitic måtte gå hjem fra lufthavnen ligesom at Barca nu overvejer at tage bussen til Eibar i weekenden, da lufthavnen er under massivt pres på grund af urolighederne.

Der er kun 10 dage til El Clásico og det vil få kæmpe betydning for op til 100.000 mennesker om kampen spilles i Barcelona eller Madrid på kun af den enorme distance på omkring 650 kilometer. Der ligger planlæggelse og meget mere bag og derfor ventes der at komme en endelig beslutning meget snart.

Opdatering 14.05
Ifølge spanske rapporter ønsker FC Barcelona ikke at acceptere anmodningen om at ændre stadion til El Clásico.

Real Madrid ønsker at finde en anden dato til El Clásico fremfor at skifte stadion.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder