Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: El Clásico kan blive rykket til december

El Clasico - 17. oktober 2019Medie: El Clásico kan blive rykket til december

I går kom det frem, at La Liga havde taget kontakt til det spanske fodboldforbund samt FC Barcelona og Real Madrid for at drøfte muligheden om at rykke El Clásico til Bernabeu på grund af spændingerne i Catalonien, hvor ni catalanske ledere i mandags blev fængslet i op til 13 år.

Problemerne i de catalanske gader forventes ikke at stoppe lige om lidt, og derfor bliver man nødt til at ændre planlægningen for FC Barcelonas kampe. Nu meddeler Cadena SER, at der er en reel mulighed for at kampen bliver rykket til den 4. eller 18. december fremfor at man rykker kampen fra Camp Nou til Bernabeu, som egentlig var La Ligas idé.

Der er ingen tvivl om, at La Liga har drøftet adskillige muligheder før de har kontaktet de tre øvrige parter og blandt disse idéer var også muligheden for at rykke El Clásico til en anden dato. Lige nu står kampen til at blive spillet på Camp Nou den 26. oktober som først antaget, men i starten af næste uge er der stor sandsynlighed for, at der er kommet en ændring i planlægningen.

Selv er FC Barcelona lige nu i gang med at planlægge hvordan man kommer til Eibar denne weekend. Flere medier mener, at man tager bussen nordpå allerede i dag således man har hele fredagen til at ryste den 6-8 timer lange tur af sig så man er klar lørdag formiddag. Bussen bliver nødvendig såfremt det ikke bliver muligt at flyve, som Barca normalt gør til udekampene der ligger længere væk fra byen.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder