Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Tvivl om hvem der spiller mod Eibar

La Liga - 17. oktober 2019Tvivl om hvem der spiller mod Eibar

FC Barcelona møder Eibar på udebane lørdag formiddag og her skal Ernesto Valverde tænke sig godt om inden han sætter sit hold til opgøret. På grund af landskampe har flere spillere nemlig fået en god portion spilletid i benene - og de skal helst holde sig friske.

Jordi Alba er tilbage fra sin skade efter at have misset fem kampe og med øjne på El Clásico er det vigtigt for ham at komme i spil, men han holder næppe til en hel kamp hvorfor det er vigtigt, at Junior Firpo ligeledes er sin skade kvit.

Piqué har karantæne til kampen. Det fik han med vilje, så han er klar mod Real Madrid og derfor skal tilbagevendte Clement Lenglet bruge en makker i forsvaret. Lenglet fik 180 minutter for Frankrig og har derfor spille en masse kampe på det seneste, men sammen med Jean-Clair Todibo ventes han at spille - der er tvivl omkring Samuel Umtiti.

Nelson Semedo er fast højreback, men også han fik 180 minutter for Portugal og derfor kan Valverde vælge at starte med Sergi Roberto, som har været hjemme i Barcelona mens der var landskampe og altså derfor er frisk. Valverde kan dog vurdere ham bedst til midtbanen, da Frenkie de Jong også har været ude og spille mens Arthur var på en lang rejse til Singapore.

Sergio Busquets så til fra bænken da Spanien sikrede sin VM-billet, så det vil overraske meget hvis han ikke starter mod Eibar. På toppen ventes Messi, Suárez og Griezmann at starte.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder