Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Officielt: El Clásico rykkes

El Clasico - 18. oktober 2019Officielt: El Clásico rykkes

Det har lagt i luften i et par dage og nu er bekræftelsen landet. El Clásico, som var planlagt til at blive spillet på Camp Nou den 26. oktober, er blevet rykket. Det bekræfter det spanske fodboldforbund i dag. Det sker som følge af urolighederne i Catalonien.

Barca er netop nu i Vitoria, hvor de gør sig klar til kampen mod Eibar og herefter venter der en tur til Prag før de endelig spiller på hjemmebane. Det var den oprindelige plan, men af sikkerhedsmæssige årsager har man i samarbejde med det catalanske politi besluttet sig for at rykke kampen.

Det er bekræftet, at kampen rykkes, men den endelig dato findes ikke endnu. Forbundet skriver, at de to klubber skal blive enig om en ny dato - hvis ikke det lykkedes, så vil forbundet bestemme, hvornår kampen rykkes til.

De to klubber har frem til mandag klokken 10.00 om at blive enig om en ny dato.

Catalonien er i disse dage i frit fald efter som at befolkningen i årevis har kæmpet for frihed. Mandag morgen blev ni catalanere fra separatist-bevægelsen idømt 9-13 års fængsel og det satte gang i en voldsom demonstration i gaderne hvilket har gjort det svært at afvikle El Clásico på Camp Nou. I første omgang mente politiet, at kampen skulle afvikles som planlagt, men bekymringen steg for hver dag og det er derfor besluttet, at man rykker El Clásico.

FC Barcelona tager hjemme imod Valladolid den 29. oktober og spørgsmålet er om den kamp er sikker at afvikle.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder