Annonce


Annonce

Annonce

Real Madrid-talent: Messi er mit idol

Nyheder: Af Rasmus Halby - 18. oktober 2019




Det japanske stjerneskud Takefusa Kubo, som valgte Real Madrid over barndomsklubben Barcelona i sommerens transfervindue har snakket med Madrid-avisen Marca.

Den 18-årige japaner spillede i La Masia fra 2011 til 2015, hvor han blandt andet spillede sammen med Ansu Fati. Da Barcelona blev sanktioneret af FIFA i 2014 for overførsler af unge spillere til akademiet, tvang de Barcelona til at skille sig af med nogle akademispillere - heriblandt den da 13-årige Takefusa Kubo, som i mange år er blevet kaldt den japanske Messi.

Takefusa Kubo udtalte sig meget positivt om Messi og fortalte at Lionel Messi altid har været og altid vil være hans idol, og at han som ung på La Masia plejede at stå og vente på autografer fra ham efter træning. Kubo bliver ofte sammenlignet med Messi, og det værdsætter den unge japaner.

- Der er stadig journalister der kalder med den nye Messi. Det er en ære at blive sammenlignet med så stor en fodboldspiller, men jeg har stadig meget lang vej for at nå hans niveau.

I sommerens transfervindue forsøgte både Barcelona og Real Madrid at få fat på ham, men Kubo valgte Real Madrid. Netop dette valg er han blevet udspurgt om i Marca.

- Jeg kunne godt lide Real Madrids sportslige ambitioner og intentioner. Især den plan de havde for mig de kommende år, og hvor meget de troede på mig, forklarede Takefuso Kubo.

Takefuso Kubo er i øjeblikket udlejet til Mallorca, hvor han leder efter en startplads. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Real Madrid-talent: Messi er mit idol

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder