Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Officielt: Barca og Real enig om ny dato

El Clasico - 18. oktober 2019Officielt: Barca og Real enig om ny dato

Tvivlen er forduftet. Det spanske fodboldforbund bekræftede i dag, at FC Barcelona og Real Madrid skulle blive enig om en dato for El Clásico, da man har aflyst kampen den 26. oktober på grund af spændingerne i Catalonien. Hvis ikke de to klubber kunne enes, ville RFEF selv beslutte en dato, stod der i meddelelsen fra forbundet.

Blot en times tid senere har begge klubber meldt ud, af kampen spilles den 18. december og dermed er der således enighed om, at El Clásico spilles den 18. december i stedet for den 26. oktober, som egentlig var planlagt. Kampen afvikles dog som planlagt på Camp Nou. Tidspunktet er endnu uvist.

FC Barcelona meldte først ud, at man foreslog den 18. december mens Real Madrid fulgte op med en pressemeddelelse på deres hjemmeside, hvor de ligeledes kunne slå fast, at man var enig med Barca om datoen for El Clásico.

Dermed er der god grund til at omrokere sit kryds i kalenderen fra den 26. oktober til den 18. december. Du kan se Barcas opdaterede kampprogram her.

Den endelig bekræftelse om flytningen af kampen ventes af RFEF på mandag. Men i og med at begge klubber er enige om den 18. december, ligner det formaliteter fra RFEF.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder