Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Vidal om Dembélé: Han skal tænke fodbold

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 19. oktober 2019Vidal om Dembélé: Han skal tænke fodbold

Arturo Vidal deltog i et interview med L'Equipe og kom forbi flere emner. Heriblandt Ousmane Dembélé, som høster roser af sine holdkammerater for sit enorme talent, men hver gang kommer holdkammeraterne ind på den måde, som Dembélé er på.

- Han er en fodboldspiller med et voldsomt stort talent. Når han bliver modnet bliver han helt sikkert en vigtig spiller for både FC Barcelona og Frankrig. Men det er tydeligt, at han skal modnes som spiller; han skal lytte til sin krop, være på forkant med skader og hvis han vil være den bedste skal han stå op til tiden, spise godt og sove med fodbold i tankerne.

- Jeg tror, at han på et tidspunkt indser, at han skal yde mere i dén forstand. Jeg taler meget med ham og han er en rigtig god fyr, som har et ønsket om at blive den bedste. Han ankom til klubben som 20-årig uden den store erfaring. Jeg kan se, at han udvikler sig og det er godt, fortæller Vidal om sin holdkammerat.

Arturo Vidal er med i Vitoria i dag hvor FC Barcelona møder Eibar. Det er Ousmane Dembélé dog ikke, da han må se de to kommende ligakampe hjemmefra på grund af karantæne.
Læs også
- Sjov video: Vidal kunne ikke snyde Setién
- Arturo Vidal ser ud til at blive i Barca
- Medie: Arturo Vidal er urørlig
- Vidal viste igen sin vigtighed for holdet
- Capello: Med Vidal kan Inter vinde ligaen


Barcelona Målmandstrøje 2019/20

699,- DKK

Spar 30%

Barcelona Spillertrøje Senyera 2019/20 Vapor

1049,- DKK

Barcelona Spillertrøje Senyera 2019/20 Børn

529,- DKKUgens mest læste

Seneste nyheder