Annonce


Annonce

Annonce

Den perfekte weekend for Barca

La Liga - 20. oktober 2019




FC Barcelona spillede sæsonens måske bedste udekamp i går, da de slog Eibar med 3-0. Det betød, at catalanerne for en stund gik på førstepladsen indtil Real Madrid havde spillet deres kamp mod Mallorca. Det gjorde de i aftes, og her tabte de overraskende med 1-0 hvorfor Barca nu efter ni spillerunder sidder på førstepladsen.

Forinden Real Madrids kamp havde Valencias Parejo sikret Valencia 1-1 mod Atletico Madrid med en fuldstændig forrygende frisparksmål. Derfor tabte Atletico Madrid også point i går. Overordnet set er det typisk en kamp mellem FC Barcelona, Real Madrid og Atletico Madrid og derfor var det altså perfekt for Barca i går, da de to Madrid-klubber tabte point mens Barca selv hentede tre point.

Desuden fik Samuel Umtiti comeback og noget overraskende holdt han til at spille samtlige 90 minutter og her gjorde han det utrolig flot. Han lignede bestemt ikke en spiller, som har siddet ude i adskillige uger, men leverede en bundsolid indsats sammen med Clement Lenglet i forsvaret.

Derudover kunne Ernesto Valverde også juble over, at Antoine Griezmann, Lionel Messi og Luis Suárez for første gang nogensinde kom på tavlen i samme kamp. Det øger selvtilliden og de tre angribere fik endnu en kamp til at spille sig tættere på hinanden i forhold til at kende hinandens løb. Suárez og Messi kan finde hinanden i blinde, men med ankomsten af Griezmann kræver det nu tilvænning.

Alt i alt var det altså en perfekt weekend for FC Barcelona, som nu skal ride videre på bølgen og forsøge at hente tre point i Champions League i midtugen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Den perfekte weekend for Barca

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder