Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Dembélé-appel afvist: Stadig i karantæne

La Liga - 20. oktober 2019Dembélé-appel afvist: Stadig i karantæne

Ousmane Dembélé fik et direkte rødt kort i sidste uge af dommer Lahoz, da franskmanden havde ytret sin mening om dommeren. Her fik dommeren at vide, at han er 'meget dårlig' og det kostede altså et rødt kort hvorfor Dembélé skulle to dage i skammekrogen.

Det betød oprindeligt at kampen i går mod Eibar mod Real Madrid skulle spilles uden Dembélé, men da El Clásico er blevet rykket må Dembélé altså sidde over mod Valladolid i stedet. FC Barcelona mente dog ikke at det røde kort var retfærdigt, og de valgte derfor at appellere.

Klubben havde indsendt en video for at overbevise dommerkomitéen om, at Dembélé ikke sagde noget målrettet til dommeren, men den hoppede man ikke på og derfor blev dommerkomitéen ikke overbevist og de holdt altså fast i de to dages karantæne til Dembélé.

Dermed er han med i midtugen mod Slavia Prag i Champions League, men må så sidde over når FC Barcelona møder Valladolid. Kampen mod El Clásico får sin officielle dato i morgen, men da både Barca og Real Madrid er blevet enig om den 18. december, ligner det blot formaliteter for det spanske fodboldforbund.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Vapor Børn

879,- DKK

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 GRIEZMANN 17

829,- DKK

679,- DKK

Spar 20%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Vapor

1049,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder