Annonce


Annonce

Annonce

Dembélé-appel afvist: Stadig i karantæne

La Liga - 20. oktober 2019




Ousmane Dembélé fik et direkte rødt kort i sidste uge af dommer Lahoz, da franskmanden havde ytret sin mening om dommeren. Her fik dommeren at vide, at han er 'meget dårlig' og det kostede altså et rødt kort hvorfor Dembélé skulle to dage i skammekrogen.

Det betød oprindeligt at kampen i går mod Eibar mod Real Madrid skulle spilles uden Dembélé, men da El Clásico er blevet rykket må Dembélé altså sidde over mod Valladolid i stedet. FC Barcelona mente dog ikke at det røde kort var retfærdigt, og de valgte derfor at appellere.

Klubben havde indsendt en video for at overbevise dommerkomitéen om, at Dembélé ikke sagde noget målrettet til dommeren, men den hoppede man ikke på og derfor blev dommerkomitéen ikke overbevist og de holdt altså fast i de to dages karantæne til Dembélé.

Dermed er han med i midtugen mod Slavia Prag i Champions League, men må så sidde over når FC Barcelona møder Valladolid. Kampen mod El Clásico får sin officielle dato i morgen, men da både Barca og Real Madrid er blevet enig om den 18. december, ligner det blot formaliteter for det spanske fodboldforbund. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Dembélé-appel afvist: Stadig i karantæne

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder