Annonce


Annonce

Annonce

Stortalent: Barca-interesse steg mig til hovedet

Nyheder: Af Sajad Koftan - 22. oktober 2019




Maxime Lopez er kun 21 år, men har allerede tiltrukket sig opmærksom fra et hav af europæiske storklubber, som alle ville have haft fingrene i det unge talent fra Marseille.

Men talentet kunne ikke håndtere sin egen popularitet.

Ihvertfald gik det galt for Marseille-stjernen da FC Barcelonas sportsdirektør, Robert Fernandez, for to år siden kontaktede den franske storklub, og viste interesse for Maxime Lopez - interessen fik en negativ indvirkning på den unge angriber.

I et interview med den franske tv-kanal Canal Football Club, forklarede den unge stjerne at catalanernes interesse hurtigt steg ham til hovedet.

- Da min agent blev kontaktet af Barcelona fik jeg at vide at man ville hente mig til Spanien, hvis jeg fortsatte min gode stime, sagde Lopez.

- Så blev jeg pludselig selvtilfreds. Istedet for at holde mit høje niveau, så havde jeg mentalt svært ved at håndtere at en klub som FC Barcelona ville have mig. Så jeg mistede mig selv i seks måneder og kunne ikke en gang genkende min egen personlighed.

- Når man er 19 år gammel og pludselig mærker en interesse fra en klub som FC Barcelona, så begynder man at forestille sig en masse ting. Og i fodbold er der kontant afregning, hvis man sover i timen. Men med tiden bliver man selvfølgelig stærkere, da man lærer af sine fejl, erkendte Maxime Lopez overfor mediet.
Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Stortalent: Barca-interesse steg mig til hovedet

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder