Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Valdés har endnu ikke underskrevet sin opsigelse

Nyheder - 23. oktober 2019
Valdés har endnu ikke underskrevet sin opsigelse

Victor Valdés fik ikke lov til at føre sine idéer ud i virkeligheden på et af FC Barcelonas ungdomshold. Efter sin ansættelse gik der ikke mange uger før han måtte lade sig fyre, da han kom op i en større diskussion med Patrick Kluivert, som sammen med Valdés landede i klubben denne sommer.

Valdés var alt andet end tilfreds med situation og blev behandlet som en amatør af klubben i forbindelse med sin fyring. Nu kan Catalunya Radio meddele, at Valdés endnu ikke har underskrevet sin opsigelse og at Franc Artiga derfor ikke officielt kan overtage jobbet. Der skal gå minimum tre uger før Artiga kan kalde sig træner.

Alberto Encinas, som var en del af Valdés' trænerstab, overtager tøjlerne indtil Franc Artiga får sin tilladelse til at indlede sit arbejde. Det betyder altså derfor at Artiga ikke står på sidelinjen når FC Barcelona møder Slavia Prag i UEFA Youth League.

- Det er aldrig rart at gennemleve sådan en situation, men mit forhold til Valdés er godt. Vi delte kontor i den tid han var ansat og vi holdt altid et professionelt og venskabeligt forhold, har Artiga udtalt i forbindelse med fyringen af Victor Valdés.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder