Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

1620 dage: Suárez kan ikke score på udebane i CL

Champions League - 24. oktober 20191620 dage: Suárez kan ikke score på udebane i CL

Han har været tæt på, rigtig tæt på - men der hærger en forbandelse over Luis Suárez når han træder ind til en udebanekamp i Champions League. Angriberen kan simpelthen ikke score mål. I går var tilfældet det samme selvom han om nogen havde en vigtig fod med i 2-1-målet.

Man skal helt tilbage til 2015 for at finde det seneste Luis Suárez-mål. Dengang scorede han mod AS Roma, men han har lige siden ikke formået at finde nettet når han har spillet på udebane i Champions League - og forsøg har han haft mange af.

I går spillede han således sin 20. kamp på udebane i Champions League - i træk - uden at finde vej til målet. Der er tale om en periode på over 4 år uden mål. For at være helt præcis: 1620 dage uden at Luis Suárez har kunne juble over et mål på udebane.

Det skal dog ikke tage noget fra hans ihærdighed og kæmpe arbejdsrate. Han kæmper hårdt og har trods alt været involveret i vigtige mål - som f.eks. på udebane mod Manchester United i sidste sæson, hvor Luke Shaw dog blev noteret for et selvmål.

Næste forsøg bliver ude mod Inter.

De 20 kampe uden Suárez-mål
BATE Borisov
Arsenal
Atletico Madrid
Gladbach
Manchester City
Celtic
PSG
Juventus
Sporting Lissabon
Olympiacos
Juventus
Chelsea
Roma
Tottenham
Inter
Lyon
Manchester United
Liverpool
Dortmund
Slavia Prag


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder