Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Statistikken, som ingen i Barca vil se

Champions League: Af BarcelonaFC.dk - 24. oktober 2019Statistikken, som ingen i Barca vil se

Lionel Messi scorer nærmest i alle kampe, som han deltager i. Det samme var tilfældet i går, hvor han kun skulle bruge tre minutter på at sende kuglen i mål. Som bekendt har Luis Suárez voldsomme problemer med at score i Europa - primært på udebane - og statistikken siden starten af sæsonen 2017/2018 er rystende.

Siden FC Barcelona spillede sin første Champions League-kamp i sæsonen 2017/2018 har Lionel Messi scoret 19 mål. Det er rigtig mange mål når man ser på, hvor langt Barca er kommet i turneringen og hvor mange kampe der reelt set spilles i turneringen. På andenpladsen finder man ikke en Barca-spiller.

FC Barcelonas anden topscorer i Champions League siden 2017/2018 er nemlig selvmål. Hele syv gange har catalanerne kunne juble over et selvmål af modstanderen og først herefter kommer Luis Suárez ind i billedet med bare fire mål. Alle fire scoret hjemme på Camp Nou.Ousmane Dembélé har også scoret fire mål i Champions League for FC Barcelona siden han skiftede Signal Iduna Park ud med Camp Nou og det er et tegn på, at man altså mangler noget oppe i front selvom Messi gang på gang sørger for mål og gyldne afleveringer. Også i går sendte argentineren Luis Suárez afsted, men uruguayaneren brændte.

Luis Suárez har det med at dukke op når han er mest kritiseret, men det har overhovedet ikke været tilfældet i Champions League, hvor han ikke har scoret et eneste mål på udebane i turneringen siden 2015: Det svarer til 1620 dage - eller 20 kampe.
Læs også
- Topliste: Messi runder 1880 driblinger!
- Cavani til Messi: Lad os slås!
- Video: Messi til Brasiliens træner: Klap i
- Crouch: Kan fortælle, at jeg har mødt Messi
- Messi: Vigtigt med en sejr over Brasilien


Ugens mest læste

Seneste nyheder