Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca øger interessen i Lautaro Martinez

Transfermarked - 26. oktober 2019Barca øger interessen i Lautaro Martinez

FC Barcelona har fulgt Inters Lautaro Martinez over en længere periode og ifølge AS' Juan Jimenez, så har catalanerne nu øget interessen i argentineren, som bliver ved med at imponere. Han er umiddelbart udset som Luis Suárez' direkte afløser.

Barca har flere gange i denne sæson sendt folk til Inters kampe for at følge Lautaro Martinez fra tæt hold og man har altid fået en stærk rapport retur. Tidligere i sæsonen så man ham på Camp Nou, hvor han åbnede kampen med et hurtigt mål til Inter. Barca overvandt dog chokstarten og sejrede 2-1.

Ifølge Jimenez er det ikke et spørgsmål om Suárez stopper eller fortsætter i klubben efter denne sæson. Til sommer går man all in på Lautaro Martinez for at køre ham i stilling til positionen som spidsangriber. Luis Suárez var egentlig udset til at få mindre spilletid på grund af ankomsten af Antoine Griezmann, men Valverde har valgt at placere Griezmann i venstre side af angrebet og fortsætte med Suárez på toppen.

Barca er på udkig efter en spidsangriber i 20'erne og til en god pris. Men på grund af Lautaro Martinez' gode præstationer, kan han gå hen og blive en meget dyr spiller at hente. Barca har allerede gjort sin interesse til kende for Martinez' bagland for på den måde at sikre, at når transfervinduet åbner til sommer, så skal han ikke hoppe på det første tilbud han får - for han er en populær herre og det bliver næppe kun Barca, som går efter ham.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder