Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Messi: VAR bliver ikke brugt ordentligt

Nyheder - 27. oktober 2019Messi: VAR bliver ikke brugt ordentligt

Lionel Messi tog tid ud af kalenderen til en snak med TyC Sports denne weekend, da der ikke har været forberedelser til El Clásico som følge af uroen i Catalonien, der har rykket kampen til den 18. december. I stedet kom han forbi flere emner med mediet.

Om brugen af VAR
- Jeg kan godt lide VAR hvis det bliver brugt ordentligt. Men jeg bryder mig ikke op, at det kom til for at fjerne tvivlen - men det gør det ikke.

- Beslutningerne bliver stadig taget af dommeren eller dommeren i VAR-rummet, og bliver ikke baseret på, hvad der sker nede på banen. VAR er en god ting, men det bliver ikke brugt ordentligt.

Messi om sin egen fysiske situation
- Da jeg kom tilbage fra ferie trænede jeg virkelig hårdt, men det skulle jeg ikke have gjort. Jeg var ude i en hel måned og da jeg kom tilbage, trænede jeg som om, at jeg havde trænet med måneden.

- Derfor fik jeg et tilbagefald; jeg troede, det var én ting, men det var i virkeligheden en anden ting. Men det er forbi nu. Jeg føler mig stærk og jeg finder gradvist min rytme på banen.

Messi om sit første mål
- Ronaldinho løftede bolden op til mig, og jeg vippede den over keeperen. Jeg kunne godt lide målet tidligere, som blev annulleret på grund af offside. I øjeblikket var det virkelig irriterende.

Messi om sine angrebspartnere
- Ronaldinho hjalp mig meget. Jeg kom ind i omklædningsrummet som 16-17-årig og det gav hår på brystet at se så store fodboldspillere.

- Men Ronaldinho støttede mig og fik mig til at være rolig. Jeg løsnede meget op på grund af Ronaldinho. På banen søgte jeg ham altid, men sandheden er, at vi ikke spillede mange år sammen og derudover spillede vi ikke meget sammen da han var i klubben. Jeg ville virkelig gerne have spillet mere med Ronaldinho.

- Jeg har spillet sammen med Luis Suárez i 5 år. At spille hver tredje dag gør, at du kender dine holdkammerater bedre. Vi har børn på samme alder, vi ser hinanden hver dag og vores venskab er vokset sig stærk.

Messis om den bedste angriber nogensinde
- Ronaldog Nazario var et fænomen. Ud af alle de angribere jeg har set, så var han den bedste. Han var utrolig.

Messi om sin fremtid
- Jeg vil ikke forlade Barcelona. Jeg kan ikke forestille mig at skulle flytte herfra. Jeg har en drøm om at nyde min fodbold i Newell's i Argentina, men jeg ved ikke, hvad der sker. Jeg har en familie her og de kommer før mine ønsker.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 26%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20

679,- DKK

499,- DKK

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 GRIEZMANN 17

829,- DKK

Spar 29%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Børn

579,- DKK

409,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder