Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Vidal: Svært ikke at starte på banen

Nyheder - 27. oktober 2019Vidal: Svært ikke at starte på banen

Arturo Vidal giver en anden dimension til FC Barcelonas midtbane når han bliver bragt i spil og derfor er han også foran Ivan Rakitic når det kommer til indskiftninger. Arthur og Frenkie de Jong er foretrukket sammen med Sergio Busquets, men Vidal ser positivt på, at han ikke starter - han vil fortsætte med at kæmpe.

- Kampen (mod Slavia Prag) var svær for os, men jeg er ligeså trist over ikke at starte. Men det vigtigste var, at vi fik sejren med hjem.

- Det er svært ikke at starte på banen når man rent fysisk er i god form og man spiller god fodbold. Hver gang, jeg får chancen, så giver jeg alt, hvad jeg har.

- Men det er op til træneren hvem der spiller og jeg er klar hver gang, at jeg får chancen. Nu venter jeg på de kommende kampe for at få mere spilletid. Jeg vil fortsætte med at kæmpe hårdt.

Arturo Vidal bliver hyppigt brugt som indskifter til at åbne kampe op, da men med sine krigeriske egenskaber er stærk i det offensive og defensive. Han stopper aldrig med at løbe og er med til at bringe modstanderen ud af balance ligesom han med sin fysisk væsen er god til at bremse modstanderens offensiv.

FC Barcelona spiller ikke denne weekend, da El Clásico er blevet udsat, men Vidal ventes i morgen at blive udtaget til tirsdagens hjemmekamp mod Valladolid.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder